Ποίοι Είμαστε

Η Αrcades.gr αποτελεί από τις λίγες εταιρίες στην χώρα μας, που μπορεί να οραματιστεί και ταυτόχρονα να υλοποιήσει κάθε εργασία, που αφορά τον τομέα των  videogame systems.

Συστήσαμε στην Ελλάδα, την δυνατότητα παροχής του λεγόμενου “Custom made” προϊόντος, κομμένο και ραμμένο στις απαιτήσεις σας.

 Έχοντας θέσει ως στόχο την ποιότητα, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική εξυπηρέτηση, ψάχνουμε και ανανεώνουμε συνεχώς τον κατάλογο των συστημάτων, καθώς και των αναλώσιμων ειδών.

Συμβαδίζοντας πάντα με την τεχνολογία της εποχής μας,  κατασκευάζουμε τα συστήματά μας, με τις υψηλότερες προδιαγραφές, προγραμματίζουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς το hardware, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη απόδοση. Προσαρμόσουμε τα συστήματα μας, ώστε να παίζουν από τα κλασσικά όλων των εποχών, μέχρι και τα next gen console και PC games. Προσφέρουμε επίσης, νέα updates καθιστώντας εύκολη την ενίσχυση της καμπίνας σας με νέες προσθήκες από παιχνίδια καθώς και την βελτίωση των bugs, προσφέροντάς σας ένα Arcade σύστημα που δεν θα παλιώσει ποτέ.

Περιέχοντας κυριολεκτικά χιλιάδες παιχνίδια τα οποία δεν προέρχονται από τυποποιημένες λίστες που κυκλοφορούν σε site όπου πολλά roms είναι κλώνοι, μη λειτουργικά και η εύρεση του αγαπημένου σας παιχνιδιού καθίσταται συνήθως χρονοβόρα, προσφέρουμε ένα εύκολο μενού αναζητήσεων με αλφαβητική σειρά αλλά και την δυνατότητα κατηγοριοποίησης των αγαπημένων σας παιχνιδιών με την δημιουργία κατηγορίας Favorites. Σας δίνουμε την επιλογή αφαίρεσης παιχνιδιών βίας για επαγγελματικούς χώρους που απευθύνονται σε ανήλικους καθώς και απόκρυψης των βασικών ρυθμίσεων του συστήματος με το “kiosk mode” και το “kids mode” έτσι ώστε να είναι προσβάσιμες μόνο από εσάς.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ανάγκη ή service, με άριστη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, επενδύοντας προσωπικά στην κάθε καμπίνα που κατασκευάζουμε.

Arcades.gr σημαίνει:

  • Ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε σας ανάγκη.
  • Ηardware από επώνυμους κατασκευαστές και όχι φθηνές απομιμήσεις.
  • Διετής γραπτή εγγύηση με συνεχή τεχνική υποστήριξη και άριστη τεχνογνωσία.
  •  Ασφαλής πληρωμή: Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και δυνατότητα πληρωμής σε δυο δόσεις ή απευθείας από το E-Shop
  • Δωρεάν και ασφαλής  μεταφορά σε όλη την Ελλάδα. 
  • Κοιτάμε πάντα  μπροστά, πρωτοπορούμε και το αποδεικνύουμε σε κάθε μας κατασκευή!
elGreek